Som Gümüş, metalin en az 925 kısım gümüş ila 75 kısım bakır içerdiğini belirtmek için kullanılan bir terimdir. Çok yumuşak olduğu için saf gümüş nadiren kullanılır. "Sterlin" terimi, Orta Çağ'da icat edilen bir İngiliz kuruşundan türetilmiştir. "Sterlin", İngiliz madeni paraları için standart haline geldi. Ne yazık ki gümüşü parlak tutmanın sihirli bir formülü yok. Metalürjistler paslanmaz gümüş üretmek için yıllarca çalıştılar, ancak şimdiye kadar şansları olmadı. Bu nedenle, gümüşünüzün en iyi şekilde görünmesini istiyorsanız, ona makul bir özen göstermeniz gerekecek.

Gümüşü her kullanımdan hemen sonra sıcak köpükle yıkayın. Sıcak suda durulayın ve hemen kurulayın. Bu prosedürü takip ederseniz, sık sık cilalamanıza gerek kalmaz. Gümüş eşyalarınızı kullanırken, yüzeyin eşit şekilde yumuşaması için günlük kullanımda döndürün. Masayı kurarken veya gümüş eşyaları tutarken parmak izi ve hafif kararmaya karşı emin olmak için Cape Cod® Rötuş Eldivenleri giyin. Gümüş her kullanıldığında cilalanmak zorunda değildir.

Kararmış gümüşü temizlemenin birkaç yöntemi vardır, ancak bunları önceden nemlendirilmiş bir Cape Cod® Metal Parlatma Bezi ile elle ovmak en iyisidir. Bezler, tam olarak doğru miktarlarda çok nazik bir cila ile emprenye edilmiştir. Macunlar veya sıvılar gibi çatlaklarda fazlalık bırakmazlar. Gümüşünüzü cilalamak için dikkatli bir şekilde yapmak için zaman ayırın. Ellerinizi korumak için isterseniz eldiven giyin. Her bir parçayı hızlı ama sert değil, eşit, düz vuruşlarla ovalayın. Cape Cod® Parlatıcı Bez veya yumuşak kağıt havluyla kurulayın. Cilaladıktan sonra sofra takımlarını ve yediğiniz diğer parçaları hafif bir deterjanla yıkayabilirsiniz.

 
66 kez görüntülendi

Çerez Kullanımı

Deneyiminizi daha iyi hale getirmek için bu web sitesinde çerezleri kullanıyoruz. Devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş oluyorsunuz. (Çerez Politikası Aydınlatma Metni)